nedjelja, 1. travnja 2012.

Mjesečni horoskop za jarca

Općenito: Trenutni period nije baš zadovoljavajući za prosječne jarčeve. Dosta Vas iritira isticanje autoriteta pojedinih osoba u Vašoj okolini. No nemojte previše brinuti, jer Vas od kraja mjeseca očekuje dosta povoljnije situacije, pa čak i neki novčani dobitak.

Ljubav: Kod većine ženskih jarčeva postoji eventualno ne slaganje s partnerom i česte svađe, no ovo će se uskoro izmijeniti, te ćete imati jako lijepe trenutke sa svojim partnerom. Kod slobodnih jarčeva je moguć pronalazak interesantnog i novog partnera. Muški jarčevi su trnutno u povoljnoj ljubavnoj situaciji. No, ovo će se uskoro promijeniti, pa jarčevi neće biti sposobni da duže vrijeme pronađu zanimljivu parnericu za ozbiljnu vezu, dok avantura neće nedostajati. No muški jarčevi u ozbiljnoj vezi će ovih dana doživjeti lijepo iznenađenje u svom ljubavnom životu, ali nakon toga će doći do stagnacije veze. Potrudite se da osvježite Vaš ljubavni život.

Posao/finansije: Trenutna primanja kod Vas nisu loša, ali mislite da mogu biti i bolja. Od kraja ovog mjeseca Vas očekoje jako povoljan period povodom novčanih primanja. Mogući su odlični i iznenadni honorari. Ovo bi takođe vrijedilo za ljude koji imaju i podznak u ovom znaku. Već je sada odličan period da sjednete nasamo i osmislite novi način finansiranja sebe. pojedini jarčevi bi uskoro mogli ispuniti i neke životne želje.

Bioritam: Vaš bioritam je trenutno narušen radi nervoze koju Vam nudi boravak u Vašoj okolini. Najbolje bi bilo da ne pridajete toliko pažnju nekim stvarima koje Vam ni u kom slučaju ne mogu pomoći niti odmoći. Nastojte, takođe, zanemarivati mišljenja okoline u vezi nekih stvari. Nedostaje Vam opuštanja, te s toga Vam predlažem da u večernjim satima odvojite vrijeme za meditaciju, šetnju ili saunu. Za meditaciju Vam predlažem slijedeće minerale: za žene- karneol, rodonit i hematit, a za muškarce predlažem: granat, crni turmalin i labradorit.

Napomena: Tačnost ovog horoskopa je 55% maksimalno. Ako želite tačniju verziju javite se na lilith.violetvhotmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar