četvrtak, 12. travnja 2012.

Zločesto udvaranje zodijaka I

Svi mi imamo zločeste strane sebe. Probajmo sada opisati šta smo to spremni, prema horoskopu, uraditi zločesto drugoj osobi, a da bi nam ona bila u tome simpatična.

Ovan: Vi tako uživate da radite sve ono što drugu osobu čini sretnom, ali kada Vas ona bolje upozna volite je posmatrati kako se ponaša kada Vi namjerno simulirate da Ste ljuti ili nervozni. Kasnije joj se iskreno nasmijete jer Vam bude simpatična njena/njegova briga, zapitkivanje ili nastojanje da Vas oraspoloži, ali svakako ovo ne činite često. Obično češće radite ovo, jako volite pokrenuti žustru raspravu o nečemu što će pokazati koliko je Vaš partner inteligentan, pa ga u raspravi nastojite zbuniti svojom agresivnošću u razgovoru. Kada primjetite da Ste partnera potpuno zbunili, ali da je on ipak pametno odgovorio na Vašu raspravu to Vam postane jako simpatično i onda se umiljavate.

Bik: Kao i svaki neumoran šarmer, bik takođe voli biti pomalo opušteniji od ostalih zemljanih znakova. Pa tako će jedan prosječan bik svoga/svoju partnera/icu prvo nastojati zaitrigirati simpatičnim udvaranjem sa blago naglašenom erotikom. Vi tada uživate ako na partneru vidite da mu je to interesantno, ali i u isto vrijeme jako neprijatno, onda Vam postaje još simpatičnije. No dosta bikova je jako instiktivno i ako primjeti da se partner tada ponaša izvještačeno i neprirodno, postaje impulsivan i jasno da do znanja partneru da mu takvo ponašanje ne dolikuje.

Blizanac: Blizanci su vrlo često poznati po tome što vole zbunjivati partnera svojim ponašanjem. Oni često nastoje impresionirati inteligentne ličnosti, pa tako znaju pred partnerom glumiti mnogo različitih likova i na taj način zafrkavati partnera, koji ako je na istom nivou kao i prosječan blizanac je počne smješkati i usmjeravati ovog zodijačkog glumca na neku treću ličnost koju onda oboje nastave zezati. No ako se partner počne ustručavati ponašanja blizanca, ovaj će znak olako nestati od njega, jer shvaća da se mora ograničavati, a to je nemoguće za tako razigranu osobu.

Rak: Rakovi su veoma često ljudi od kojih se ne očekuje ovakvi zločesti ispadi, ali vjerujte da je to kod njih mnogo jasnije nego kod nekih koji su provikani po takvom ponašanju. Naime, jedan rak najviše voli da kaže partneru nešto što je naizgled malo uvredljivo, ali jako simpatično. Ako partner na prvu burno odreagira a zatim se počne smijati, to znači da je rak uspio. No djevojke rakovi su opasne. Često znaju za prvoaprilsku šalu reći svom dečku da su trudne.

Lav: Ovaj vatreni znak je najsretniji kada je u centru pažnje, no svi misle da su dobili njegovu naklonost ako se smiju njegovim šalama i dive njegovim pričama, no to iskreno nije tako. Lav napada svoju partnera/icu šalom na njen/njegov račun. Tako očekuje reakciju, ako partner se nasmije i postane sramežljiv to označava slab plijen, ali ako ima partnera koji ga napadne i proturiječi mu istom snagom uz kulturu i prijatan osmijeh, ovo biva veoma uzbudljivo za našeg lava, te tako što mu partner daje jači otpor, to ga on više napada.

Djevica: Djevica je iznenadno zanimljiva u svojim zločestim poduhvatima. Tako kada naleti na partnera, ili nekoga zanimljivog ili samo šuti i posmatra ličnost. Ako primjeti da njena šutljivost pravi problem partneru, onda ga upita neko pitanje i analizira njegovo ponašanje dok ne naiđe na dio partnera koji je fascinira. Druga kategorija djevice je ona koja je jako kritički nastrojena. Kada joj se neko dopada, ona ga kritikuje u njegovim stavovima. Ako bude napadnuta, ona odlazi od ove osobe, a ako osoba počne polemisati o toj svojoj osobini, onda djevica biva zainteresirana za nekoga ovakvog i nastoji ga dodatno upoznati. Nekada znaju biti suviše direktne, pa pojedine osobe to dožive kao uvredu.

Toliko za danas, sutra opisujem narednih šest znakova. Nadam se da Ste uživali. 

Nema komentara:

Objavi komentar