subota, 31. ožujka 2012.

Mjesečni horoskop za strijelca

Općenito:Trenutni period Vam daje dosta potencijala i snage za napad na Vaše ciljeve, iskoristite to! Krajem ovog mjeseca dolazi do promjene perioda u kome se nalazite. Period će postati dosta više naporan i pojaviće se nervoza i umor u većem obimu nego do sada.

Ljubav: Večini zauzetih strijelaca je ovaj period veoma ugodan po pitanju ljubavi. No uskoro je moguće da u Vaš život dođe nova osoba koja bi Vas mogla očarati, no pazite! Jer ona nije ono što Vam se čini da je. Kod slobodnih strijelaca je sada dobar period za ostvarenje novih veza ili avantura. Kasnije nećete imati puno dobrog izbora, s toga požurite!

Posao/finansije: Trenutno se nalazite u situaciji da je Vaš energetski potencijal izvanredan, ali okolina u kojoj se nalazite nije. Te zbog ovog razloga imate probleme s novčanim stanjem, ali ne brinite! Ovo će se skoro promijeniti. Uskoro Vas slijedi period gdje će plasman Vaše energije u poslu dati plodove, samo budite oprezni jer ćete imati mnoštvo zavidnih ljudi u okolini koji će tražiti način kako da Vas slome.

Bioritam: Konstantno analizirate situaciju u okolini. Ovo je dobra osobina, ali u Vašem slučaju bi trebali prestati ovo činiti previše jer se osjećate loše dok to radite. Zbog mnogo akumulirane energije koju ne trošite jer nemate gdje potrošiti zbog manjka vremena probajte u predvečernjim satima izaći na vožnju biciklom, rolerima ili pak brzo hodanje i jogging. Vjerujte, uslijed ove razonode bi mogli dobiti odlične nove ideje. Predlažem Vam meditacije pomoću kristala: čeriot, čađavac i ametist.

Napomena: Tačnost ovog horoskopa je 55% maksimalno. Ako želite tačniju verziju javite se na lilith.violetvhotmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar