ponedjeljak, 2. travnja 2012.

Mjesečni horoskop za vodoliju

Općenito: Ovaj mjesec bi mogao biti veoma povoljan za vodolije, ali bi ih mogla iritirati osobina da će ljudi zahtijevati mnogo više od Vas u kratkim periodima. No svakako, ovaj period sa sobom nosi dosta napredaka u raznim sferama Vašeg života. Imaćete probleme sa intuicijom, koja će zakazati kada je najviše trebate!

Ljubav: Za dosta vodolija će doći vrijeme velike promjene na polju ljubavi. No, zavisi kakve! Za neke vodolije je moguć raskid dugogodišnje veze, dok je za neke moguće ostvarenje sna na području ljubavi. Za vodolije koje su u vezi, a imaju trenutno pozitivne aspekte mogu očekivati bebe. S toga, uživajte!

Finacije/Posao: Pojedine vodolije bi mogle doživjeti ovaj mjesec zanimljive ponude koje bi mogle djelovati na prvu pozitivno, ali pažljivo! Ove ponude bi mogle biti lažne i djelovati na Vas kao mamac. Ne dopustite da iskoriste Vašu želju za pomoć unesrećenim i bespomoćnim stvorenjima, jer je upravo to na što bi većina ciljala. Početkom idućeg mjeseca će doći do pojave veoma zanimljivih ideja, koje će sigurno dobro završiti za Vas.

Bioritam: Trenutno je Vaš bioritam zadovoljavajući, ali očekujte uskoro još bolje stvari na tom području. Naime, pojaviće se neke novosti koje će Vas stimulisati na akciju. No samo pazite na redovnu ishranu, jer će ovaj period biti jako interesantan da ćete ponekada preskakati obroke. Ne zaboraviti pojesti svaki dan malo tamne čokolade radi energije i procesa metabolizma. Kristali koje Vam preporučujem su: bronzit, celestin i crveni jaspis.  

Napomena: Tačnost ovog horoskopa je 55% maksimalno. Ako želite tačniju verziju javite se na lilith.violetvhotmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar