utorak, 3. travnja 2012.

Mjesečni horoskop za ribe:

Općenito: Sadašnja postavka zvijezda nije baš najbolja za Vas. Okolina će vršiti pritisak, a obaveza će biti tako mnogo da se nećete uspjeti pravilno fokusirati. No krajem mjeseca Vas očekuje odlična novčana primanja i smirenje naporne situacije.

Ljubav: Kod dosta riba će u sadašnjem periodu dolaziti do konflikta sa partnerom. Savjet je da izbjegavate takve situacije, jer vrijeme prema zvijezdama nije plodno za konstruktivne svađe. Nastojte koegzistirati s partnerom, jer ćete na taj način dobiti mnogo toga pozitivnog. Krajem ovog mjeseca vas očekuje veoma ugodno iznenađenje od partnera. Moguće su i zaruke. Kod slobodnih riba sadašnji period može biti prilično loš  za pronalazak partnerice. Čini se kao da ne možete naći ni jednu koja bi na Vas dobro djelovala. Većina Vas partnera/partnerica pomalo iritira radi svoje napadnosti i ogromne potrebe za materijalnim stvarima ili seksom. Ovaj će se period uskoro promijeniti! Većinu slobodnih riba očekuje novo zaljubljenje i nova ozbiljna veza tjekom idućeg mjeseca. Kod nekih je moguće da se dugogodišnje prijateljstvo pretvori u vezu.

Finansije/posao: Trenutačni period na poslu je pomalo nezahvalan. Većina riba nije zadovoljna sa novčanim prihodom, niti sa odnosom nadređenog prema sebi. Pored svega ovoga, očekujte laži poslovnih partnera. Naime, ovakva situacija će ostati još neko vrijeme, ali krajem mjeseca se mijenja stvar! Postoji mogućnost za bonus na poslu, No ovaj napredak će prvo uslijediti dobrim konfliktom sa pojedincima na Vašem radnom mjestu. Pored povišice, očekujte poboljšanje odnosa Vas i nadređenog.

Bioritam: Vaš bioritam ovih dana je pogoršan, a simptomi pogoršanja su loši snovi. Ako nastavite ne pronalaziti vrijeme za sebe i prijatelje, moguće je pogoršanje Vašeg zdravlja. Bioritam će se krajem mjeseca popraviti, ali ako ne nađete način kako da se odmorite, mogli bi tražiti nužni odmor. S toga, daću Vam par savjeta za odmor. Za Vas ne bi bilo loše da nabavite antistres loptice ljubičaste i crvene boje, te da ih imate uvijek na radnom mjestu. Nakon stresa bi Vam odlično prijala čaša mineralne vode i inhalacija eterskim uljima. Što se tiće kristalne meditacije, iskoristite: rosenquartz, galenit i ametist prije spavanja.

Napomena: Tačnost ovog horoskopa je 55% maksimalno. Ako želite tačniju verziju javite se na lilith.violetvhotmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar